Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Λέσχης Ανδρίων

Μαζί με το “χαμόγελο του παιδιού” το MUN Club, την Φιλαρμονική του «Μουσικού Συλλόγου Άνδρου», η Λέσχη Ανδρίων στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της και προβάλλει δυο ταινίες για νέους και παιδιά.

Η “Λέσχη Ανδρίων” προσφέρει ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις σαββατοκύριακο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Άνδρο

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 – 16:30 στη «Λέσχη Ανδρίων» (Είσοδος Δωρεάν)
Η «Λέσχη Ανδρίων» σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, με θέμα «Δράσεις και Υπηρεσίες για την Κακοποίηση και την Εξαφάνιση Παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Εκπρόσωπος του «Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρουσιάσει όλες τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και της εξαφάνισης ανηλίκων ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΜΟΥ.Σ.Α.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 – 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (Είσοδος 3€)
Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των χορωδιών και της Φιλαρμονικής του  «Μουσικού Συλλόγου Άνδρου»

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Λέσχης Ανδρίων

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  – 11:00 στη Λέσχη Ανδρίων (Είσοδος Δωρεάν)
Η «Λέσχη Ανδρίων» προσκαλεί τους μικρούς της φίλους όλων των ηλικιών να στολίσουν μαζί με τα μέλη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της. Από παλιά στολίδια και ανακυκλώσιμα υλικά θα φτιαχτούν νέα στολίδια, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Πρώτη συνάντηση MUN (MODEL UNITED NATIONS) CLUB

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  – 18:00 στη Λέσχη Ανδρίων
Ο «Όμιλος Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN Club)» για μαθητές συγκαλεί την πρώτη του συνεδρίαση και καλεί όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να προσέλθουν για την έναρξη των εργασιών του! Οι συνεδρίες του «MUN CLUB» γίνονται αυστηρά στην αγγλική γλώσσα.

—Προβολή Ταινίας από τον «Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου» – 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (Είσοδος Δωρεάν)

—Ο «Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου» προσκαλεί όλους τους μαθητές και τους φίλους τους όλων των ηλικιών στην προβολή της διαχρονικής χριστουγεννιάτικης κωμωδίας «Μόνος στο Σπίτι».