Γιάννα Ανδρεάδη “Αγκάθια και αμάραντα” στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη – Εγκαίνια

Το Σάββατο 13 Ιουλίου στην Καΐρειο βιβλιοθήκη εγκαινιάστηκε η έκθεση της Γιάννας Ανδρεάδη “Αγκάθια και αμάραντα” με έργα ζωγραφικής και σχέδια εμπνευσμένα από τοπία της Άνδρου.

kaireios_Andreadi

kaireios4

Καΐρειος Βιβλιοθήκη – Οικία Κυδωνιέως

Kaireios

kaireios-Andreadi

Γιάννα Ανδρεάδη

Αγκάθια, γαϊδουράγκαθα, αμάραντα, αφάνες, φρύγανα… τα λουλούδια της Ανδριώτικης φύσης γίνονται μαυρόασπρα σχέδια μέσα από την δημιουργική έκφραση της Γιάννας Ανδρεάδη.

Η Γιάννα Ανδρεάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Σπούδασε ζωγραφική στην École Nationale Supérieure des Beaux-Arts του Παρισιού. Zει στη Γαλλία από το 1978. Εκφράζεται με τη ζωγραφική, το σχέδιο, τη φωτογραφία, τα βιβλία και τα συμμετοχικά έργα. Η δουλειά της εμπνέεται από τις εμπειρίες της, τη φύση, αλλά και το αστικό τοπίο και την πολιτιστική πολυμορφία της πόλης.

Η ομάδα της Καϊρείου: Ειρήνη Δάμπαση, διευθύντρια της Καϊρείου βιβλιοθήκης, η ζωγράφος Γιάννα Ανδρεάδη, Μαρία Χαλά, Μαρία Ζαννάκη και Αδαμαντία Σαρρή.

kaireios

—Γιάννα Ανδρεάδη «Αγκάθια και αμάραντα» Καΐρειος Βιβλιοθήκη (οικία Κυδωνιέως πίσω από τον ΟΤΕ ) Καθημερινά 11:30-13:30 και 18:30-20:30, Σάββατο 11:30-13:30. Χώρα Άνδρου, 13 Ιουλίου – 31 Αυγούστου.  Το βιβλίο “Αγκάθια και αμάραντα” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΓΡΑ και πωλείται στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη.

http://www.kaireios.gr/
https://www.facebook.com/kaireioslibrary/