Σεμινάριο Ιατροσοφίας στη Λέσχη Ανδρίων

Η παιδίατρος-εντατικολόγος, Μαρία Χαντζάρα, παρουσιάζει ένα σεμινάριο Ιατροσοφίας που έχει ως αντικείμενο την προετοιμασία των γονέων για την ανακούφιση από τα συμπτώματα ιώσεων και ατυχημάτων των παιδιών, στο σπίτι, με έναν πιο φυσικό και αρμονικό τρόπο. Είναι βασισμένο πάνω στην κατανόηση της δύναμης των ιαμάτων της φύσης και στις πρακτικές εφαρμογής τους.

Aνακούφιση από τα συμπτώματα ιώσεων και ατυχημάτων

Οι γονείς είναι συνήθως ψύχραιμοι όσον αφορά σε δικά τους θέματα υγείας, αισθάνονται όμως αδέξιοι σε οποιοδήποτε θέμα υγείας αφορά στο παιδί τους. Αυτό συμβαίνει για δυο κυρίως λόγους. Πρώτον επειδή δεν αντέχουν να υποφέρει το παιδί τους και δεύτερον γιατί δεν είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Επιπλέον στις μέρες μας, έχει χαθεί η επαφή με τον τρόπο που οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας αντιμετώπιζαν στο παρελθόν οποιαδήποτε ανισορροπία στην υγεία των μελών της οικογένειας με έναν πιο φυσικό και αρμονικό τρόπο. Προσφέρει άραγε κάτι η ταλαιπωρία μιας έστω ήπιας νόσου στο παιδί; Έχουν αξία τα γιατροσόφια των γιαγιάδων μας; Πόσο γρήγορα βλέπουμε τα αποτελέσματα; Για να λυθούν τέτοιου είδους απορίες και για μια πιο σφαιρική ενασχόληση με το θέμα αυτό αποφάσισα να οργανώσω ένα σεμινάριο.

Στο σεμινάριο αυτό θα δοθούν οι απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και ταυτόχρονα η δυνατότητα βιωματικής εμπειρίας όσον αφορά στη δύναμη των ιαμάτων της φύσης. Η επιμόρφωση αυτή θα βοηθήσει τους γονείς, και όχι μόνο, να τα γνωρίσουν, να τα εμπιστευθούν και να αποφασίσουν να τα εφαρμόσουν.

INFO

Το σεμινάριο θα γίνει το στη «Λέσχη Ανδρίων» στη Χώρα της Άνδρου και αποτελείται από δύο μέρη:
Α’ Μέρος: Σάββατο 26/10/2019, 14.00-18.00
Β’ Μέρος: Κυριακή 27/10/2019, 10.00-14.00

◊ Το κόστος συμμετοχής εξαρτάται από το αριθμό συμμετεχόντων και αφορά μόνο τη μετακίνηση & διαμονή της γιατρού, καθώς και το τυπωμένο ενημερωτικό υλικό του σεμιναρίου. Η ίδια προσφέρει το σεμινάριο αφιλοκερδώς.
📞 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 6947915885.
◊ Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη