Με παραδοσιακή μουσική και χορό έληξε το 7° Φεστιβάλ Άνδρου

Με το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής Amoroza Ensemble και με χορούς από το Σύλλογο Γυναικών Άνδρου και το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου έληξε το δεύτερο μέρος της χθεσινής βραδιάς που ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης και είχε τίτλο: «Νέα Ματιά στην επαναστατημένη Άνδρο».

Μουσικές από ένα υπέροχο παραδοσιακό συγκρότημα και χοροί, ήταν ο καλύτερος τρόπος λήξης του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου 2021, ειδικά φέτος που δεν έχουν γίνει πανηγύρια και χοροί. Έτσι μελωδικά στο ρυθμό του μπάλου τα φώτα έσβησαν και οι υποσχέσεις για του χρόνου δόθηκαν σιωπηλά, γιατί ποιος μπορεί να κρατήσει το λόγο του στις σαν κινούμενη άμμο μέρες μας… Μέχρι του χρόνου λοιπόν να προσέχουμε, να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και να ονειρευόμαστε το επόμενο καλοκαίρι, το επόμενο Φεστιβάλ. Ευχαριστούμε θερμά όλους που παρακολούθησαν παραστάσεις, κοινωνικά δίκτυα κτλ. Και του χρόνου!

Φωτογραφίες: Μαρία Λαμπριάδου flickr.com/photos

Amoroza_2021

greece2021_MariaLamp_Xoreyandros-all15

greece2021_MariaLamp_Amoroza 2021

Amoroza Ensemble: Νίκος Μήλας – βιολί, Μαριάνθη Λιουδάκη – τραγούδι, Χριστίνα Κουκή – σαντούρι, Νίκος Αγγελόπουλος – λαούτο