Φίλιππος Πλιάτσικας - Γιάννης Μηλιώκας

Φίλιππος Πλιάτσικας – Γιάννης Μηλιώκας

Σάββατο01.08.2015@21:30
2015 ΜΟΥΣΙΚΗ
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα απ΄το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 1 Αυγούστου στο θέατρο Χώρας Άνδρου. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Πλιάτσικας - Μηλιώκας 2015

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων” κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τη βραδυά της έναρξης του 1ου Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου.

Φίλιππος Πλιάτσικας - Γιάννης Μηλιώκας

Φωτογραφία: Δημήτρης Αντωνέλλος

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη Μηλιώκα μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Πλιατσικας-Μηλιώκας αφίσα 2015

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!

info
Ημερομηνία
01.08.2015
Εναρξη
21:30
2015 ΜΟΥΣΙΚΗ
Χώρος Διεξαγωγής
Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Διοργανωτής
Φεστιβάλ Άνδρου