Βραδιά Ρωσικού μπαλέτου: The crown of Russian Ballet 

Σάββατο12.08.2017@21:00
2017 ΧΟΡΟΣ
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η αλλαγή των αιώνων σηματοδοτούσε πάντοτε την εμφάνιση νέων καλλιτεχνικών ρευμάτων. Κάθε εποχή χαρακτηρίζεται από τους σύγχρονούς της και γεννά νέες σκέψεις και ιδέες. Η ομάδα χορού «The Crown of Russian Ballet» ιδρύθηκε το 2002, καθώς η χορογραφία εκείνων των ημερών απαιτούσε τη δημιουργία νέου ρεπερτορίου. Η πρώτη παραγωγή της ομάδας ήταν η παράσταση Cross Winds σε μουσική του Σοπέν. Πλέον, αρκετά χρόνια μετά, αυτό το έργο καθώς και άλλες παραγωγές της ομάδας παρουσιάζονται στις παραστάσεις που δίνει το θέατρο σε όλον τον κόσμο.

 

Russian Ballet 2017

Πέρυσι, η παράσταση Cross Winds σημείωσε τεράστια επιτυχία στο MetropolitanClassicalBallet στις ΗΠΑ. Ηομάδα «The Crown of Russian Ballet» έχει παρουσιάσει επίσης έργα όπως τα ακόλουθα: Daylight Leaves the Earth, Gypsy Motives, Romeo and Juliet, Juno and Avos, Carmen, Tristan and Isolde και Kursk Songs. Το ρεπερτόριο κάθε θεάτρου βασίζεται σε κλασικά μπαλέτα. Τα διαμάντια των Πετιπά, Φοκίν, Γκόρσκι, οι στίχοι των Πούσκιν, Γεσένιν, Λερμόντοφ καθώς και η μουσική των Τσαϊκόφσκι, Μουσόργκσκι, Στραβίνσκι αποτελούν παντοτινά αριστουργήματα, καθώς μεταδίδουν αιώνιες αξίες σε κάθε γενιά.

Russian Ballet 2017

 

Η ομάδα χορού «The Crown of Russian Ballet» παρουσιάζει με υπερηφάνεια έργα όπως Ο Καρυοθραύστης, Η Σταχτοπούτα, Η λίμνη των κύκνων, Ο Δον Κιχώτης, Ζιζέλ και άλλα. Οι χορευτές αναπτύσσουν το ταλέντο τους στην κλασική χορογραφία. Η ομάδα αποτελείται από τους καλύτερους Ρώσους αποφοίτους σχολών χορού.
Έχει περιοδεύσει με επιτυχία στη Ρωσία και σε άλλες χώρες του κόσμου: Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Γαλλία, Δανία, Σουηδία, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Γερμανία, Φινλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ινδία, Ελβετία, Αυστρία, Κίνα, Τανζανία, Κένυα, Ζάμπια, Ισραήλ, Ιαπωνία, Σρι Λάνκα, Κίνα, Ρουμανία, Λίβανος, Καζακστάν, Μαρόκο, Μεξικό, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Κόστα Ρϊκα, Βιετνάμ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τον Μάιο του 2006, η ομάδα έδωσε την πρώτη παράσταση μπαλέτου που ανέβηκε ποτέ στην ανατολική Αφρική.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Anatoly Emelianov.

Το θέατρο συνεργάζεται με κορυφαίους καλλιτέχνες από διάφορα θέατρα, όπως τα θέατρα Μπολσόι, Μαρίνσκι, Στανισλάφσκι, και Νεμιρόβιτς-Ντάντσενκο.

Russian Ballet 2017

 

Πρόγραμμα Γκαλά :

Βραδιά  ρώσικου  μπαλέτου Carmen, Fragment from the ballet Swan Lake,  Vokalis,  The polovtsian dances 

1 act

Carmen

Music by Bize

Choreography by Emelianov

Carmen – Olga Ladina

Jose – Anatoly Emelianov

Torrero – Nikita Kapustin

Bull – Nataliya Zheleznova

 

2 act

 Swan Lake

Music by Tchaykovsky

Choreography by Ivanov

Odette – Nataliya Kleymenova

Prince Siegfried – Dmitry Petrov

Four Swans – Natalya Odinokova, Daria Kapitonova, Valeriya Savvina, Olga Ladina

Vocalis – Natalya Odinokova

Music by Rachmaninov

Choreography by Emelianov

 Polovtsian dance

Music by Borodin

Choreography by Emelianov

Solo:

Valeriya Savvina

Anatoly Emelianov

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 16 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ THE CROWN RUSSIAN BALLET KAI  1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΣΟΛΙΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΣΤΑΝΙΣΛΑΒΣΚΥ

Τιμή εισιτηρίου: 20€ και 12€ ( για φοιτητές, άνεργους, ΑΜΕΑ)

 

info
Ημερομηνία
12.08.2017
Εναρξη
21:00
2017 ΧΟΡΟΣ
Χώρος Διεξαγωγής
Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Διοργανωτής