Συναυλία: Γιάννης Μηλιώκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης

Τετάρτη17.08.2016@20:00
2016 ΜΟΥΣΙΚΗ
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Τέσσερις αγαπημένοι μουσικοί, σε μια μοναδική ροκ συναυλία – πάρτυ στην παραλία του Κορθίου.

Γιοκαρίνης 2016

Μηλιώκας Παπαδόπουλος Ζιώγαλας Γιοκαρίνης Κόρθι 2016

Γιάννης Μηλιώκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης στο Κόρθι.

Μηλιώκας 2016

Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε και άρχισε να δημιουργεί προβλήματα από 18 μηνών, όλοι ένιωθαν μία χαρά όταν τον έβλεπαν να φεύγει.. Σε ηλικία 12 ετών ήταν 40!!! Έχει συνάψει 8 αρραβώνες και 3 γάμους, έχει γράψει 100 τραγούδια και 1 βιβλίο. Μικρός δούλευε ως γκαρσόν στην ταβέρνα του παππού του και ως  μηχανουργός δίπλα στον πατέρα του. Έχει αλλάξει περίπου 20 επαγγέλματα ( τα γνωστά), είχε γκαλερί όπου ζωγράφιζε και πουλούσε τους πίνακες του…και όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στην τρέλα.

Παπαδόπουλος 2016

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock αλλά και ένας χαρισματικός Συνθέτης εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλείες άλλων καλλιτεχνών. Στις συναυλίες του θα ακούσετε όλες τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του όπως: «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Έλα ΓοριΛάκη», «Για να σε Εκδικηθώ», «Το παλιό μου παλτό» και άλλα…

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις για τους παλαιότερους και πολλά υποσχόμενη για τους νεότερους με ανεπανάληπτες στιγμές που θα μένουν χαραγμένες στην μνήμη…!!!

Ζιώγαλας 2016

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες.Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις

Γιοκαρίνης Ζουγανέλης Παπαδόπουλος Μηλιώκας 2016

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock τραγουδιού παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του («Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και άλλα…)

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό…!!!

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Βούλγαρη

info
Ημερομηνία
17.08.2016
Εναρξη
20:00
2016 ΜΟΥΣΙΚΗ
Χώρος Διεξαγωγής
Παραλία Κορθίου
Διοργανωτής