Συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Άνδρο 27/7

Ο ευφυής τραγουδοποιός και ξεχωριστός ερμηνευτής επισκέπτεται την Άνδρο σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Άνδρου το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, με ώρα έναρξης στις 21:00. Ένα πολύχρωμο πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής Μαραβέγιας παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

«Καλοκαίρι χωρίς συναυλία Μαραβέγια δε γίνεται. Και το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο για όλη την Ελλάδα. Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε μια ακόμα σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας. Και είναι συναυλίες ρεφενέ…

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και τη λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε και η νύχτα θα βάλει φεγγάρι και αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Maravegias

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, ώρα: 21:00, Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Τιμή εισιτήριου: 15€ γενική είσοδος, 11€ παιδικό (έως 12 ετών).
Διάρκεια συναυλίας: 120΄
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων στη Χώρα Άνδρου:
Γραφείο Γενικού Τουρισμού PLOES TRAVEL, Τηλ:. 22820 29220, καθημερινά, ώρες 10 π.μ. – 10 μ.μ.
ANDROS MARINE TRAVEL Τηλ:. 22820 29090, καθημερινά, ώρες 9 π.μ. – 11 μ.μ.

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το ταμείο του Ανοιχτού Θεάτρου Άνδρου, από τις 20/7, καθημερινά, ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr