Ορκωμοσία Δημοτικής αρχής Άνδρου – Συναυλία Φωτεινής Δάρα – Στιγμιότυπα

Με την παρουσία πλήθους Ανδριωτών και προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου  η Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων.

Παραβρέθηκαν ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Σύρου Δωροθέος Β´που τέλεσε τον αγιασμό, το ιερατείο της μονής Παναχράντου, οι βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Λεονταρίτη, ο Έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρη, η στρατιωτική ηγεσία και των σώματα ασφαλείας του νησιού, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

 

Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης στο λόγο του αναφέρθηκε στους στόχους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια: “ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων υποδομής, στο οδικό δίκτυο, στην ανακύκλωση με έμφαση στην πηγή… Ώστε όσοι ζουν στην Άνδρο να νοιώθουν ότι είναι τυχεροί που ζουν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο” Εκτός από τα απαραίτητα έργα υποδομών στις προτεραιότητες του Δημάρχου είναι η αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, η ίδρυση ναυτικής ακαδημίας, το κλειστό πνευματικό κέντρο δίπλα στο Ανοικτό Θέατρο… Του ευχόμαστε καλή δύναμη!

Φωτεινή Δάρα στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου

Η Φωτεινή Δάρρα, με την εξαιρετική φωνή της έκλεισε μελωδικά τη βραδιά της ορκωμοσίας.

Φωτεινή Δάρα στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου

Φωτεινή Δάρα στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου

Εντυπωσιακή και επικοινωνιακή τραγουδούσε ανάμεσα στους θεατές και ενεθάρρυνε το κοινό να συμμετέχει στα φωνητικά!

Φωτεινή Δάρα στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου